Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

AXE Deodorant barbati Ice Breaker, 150 ml

Preț cu TVA: 12.5 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
favorite
Cod produs: 8717163677704
 

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

 

AX deo Ice Breaker, 150 ml

 

 

Cel mai tare accesoriu pentru petrecerile de vineri, care cu siguranta te va ajuta sa te faci remarcata de femeia visurilor tale: spray deodorant AX Ice Breaker. Tocmai ai devenit profund absorbit de ceva, nu prea iti pasa de lumea exterioara, cand BOOM! femeia visurilor tale intra in camera. "Fii calm!" - te avertizi, dar la naiba..! Simti imediat stresul si iti distruge complet starea de spirit. Mi-as dori sa existe o solutie! Un deodorant care iti raceste corpul in cateva secunde, sa zicem... cu 6 C? Acum imagineaza-ti aceeasi situatie, cu o singura diferenta: ai fost previzibil si te-ai pregatit pentru moment cu deodorantul AX Ice Breaker! Nu este suficient sa mirosi grozav - salvie si mandarina racoritoare - dar poti ramane proaspat timp de 48 de ore, iar tehnologia anti-bacteriana protejeaza impotriva mirosului neplacut al corpului! Asa ca data viitoare cand femeia visurilor tale va aparea la usa, multumita lui AX, vei emana o incredere la fel de cool ca cel mai tare urs polar din Arctica! Deodorantul AX Ice Breaker iti raceste pielea cu 6 C atunci cand il pulverizezi pe tine. Asa ca, daca esti in cautarea unui deodorant care sa te mentina proaspat si sa miroasa delicios, nu mai cauta: l-ai gasit! Se numeste AX Ice Breaker Deodorant. Cand trebuie sa iei initiativa, AX cu siguranta nu te va dezamagi. Printre produsele noastre, veti gasi parfumuri irezistibile, care doar sporesc aspectul dumneavoastra. Pentru a-ti atinge atractivitatea maxima, incearca produsele AX pentru a fi cu adevarat tu insuti.

   

Proprietati:

  • Miros rece de salvie si mandarine
  • Va ajuta sa ramaneti proaspat timp de 48 de ore
  • Iti raceste pielea cu 6 C
  • Tehnologie anti-bacteriana impotriva mirosului corporal neplacut
   

Brandul Axe vizeaza increderea barbatilor. Acest cosmetic popular este pe piata de peste 25 de ani si este folosit in mod regulat de barbati din intreaga lume datorita calitatii si parfumului sau atractiv.


Brandul Axe era cunoscut si pentru spoturile sale publicitare pline de umor, subliminale. Datorita marcii Axe, barbatii isi pot sublinia atractivitatea cu parfumurile potrivite si pot fermeca toate femeile din jurul lor!


Paleta lui Axe include antiperspirante deosebit de eficiente, geluri de dus, aftershave linistitoare si parfumuri Eau de Toilette. Produsele Axe nu numai ca ofera ingrijirea necesara, dar au si un miros placut, datorita caruia te poti simti proaspat si atractiv toata ziua. Puteti alege dintre arome energice, elegante si clasice. Produsele Axe sunt cheile increderii in sine!

   

Lista completa de ingrediente

Alcool denat., Butan, Izobutan, Propan, Parfum, Neodecanoat de zinc, Miristat de izopropil, Benzoat de benzil, Citral, Citronellol, Cumarina, Eugenol, Geraniol, Limonen, Linalool

Producatorul este responsabil pentru ingredientele produsului. Datorita posibilelor modificari, va recomandam sa verificati ingredientele de pe ambalajul produsului.

 

AVERTISMENT: pulverizati de la 15 cm pana la axila. Evitati inhalarea. Suflati doar pentru scurt timp, intr-o zona bine ventilata, evitati suflarea prelungita a produsului. Utilizati numai conform instructiunilor. Nu pulverizati langa ochi. Nu utilizati pe pielea deteriorata. Intrerupeti utilizarea in caz de eruptie cutanata sau iritatie. Stai departe de copii. Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa utilizare. Exista suprapresiune in vas: se poate crapa din cauza caldurii. A fi protejat de lumina soarelui. Nu expuneti la caldura care depaseste 50C. Este interzisa pulverizarea n yyl pe o flacara sau alta sursa de aprindere. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis.