Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Finish sare pt masina de spalare vase 4kg

Preț cu TVA: 20.5 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 8594002687397
 

Sare pentru masina de spalat vase Finish, 4 kg

 

Apa dură poate lăsa urme de calcar pe vesela dumneavoastră și, în timp, acestea se pot depune pe componentele ascunse ale mașinii de spălat vase - reducându-i eficiența. Sarea specială Finish este concepută special pentru mașinile de spălat vase, pentru dedurizarea apei și protejarea mașinii de efectele negative ale apei dure. Aceasta este recomandată în locul sării de masă normale, care poate conține contaminanți ce vă pot deteriora mașina de spălat vase. Datorită purității sale ridicate, Sarea specială Finish asigură o protecție cu 100% mai eficientă a mașinii de spălat vase împotriva reziduurilor de calcar*.

*Protecție de 2 ori mai eficientă împotriva depunerilor de calcar de pe componentele mașinii de spălat vase, comparativ cu utilizarea detergentului Finish singur.

 

 

Sarea Finish a fost special creata pentru a preveni depunerile de calcar din masina de spalat vase, care pot cauza o performanta scazuta a acesteia. 

 

Sarea este eficienta si la dedurizarea apei pentru a asigura o performanta de curatare mai puternica, prevenind aparitia de urme de apa dura de pe vasele spalate.

 

 

Instructiuni de utilizare:

 

Umpleti recipientul pentru sare cu Sare speciala Finish, conform instructiunilor de utilizare ale masinii dumneavoastra de spalat vase. Pentru rezultate optime ale curatarii, verificati nivelul cel putin o data pe luna. Pentru rezultate optime ale curățării, verificați nivelul cel puțin o dată pe lună (Opțiunea 1) sau când indicatorul camerei indică golirea/ (Opțiunea 2) sau când indicatorul camerei se aprinde.

 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.A nu se înghiți. Dacă produsul este ingerat, adresați-vă medicului.

FINISH este marcă înregistrată a Grupului Reckitt Benckiser.

Pentru mai multe informații, accesați: www.finish.ro