Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Rexona deo 150 ml MaxPro Waterlilly

Preț cu TVA: 10.2 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
favorite
Cod produs: 8720181177828
 

Deodorant spray Rexona Max Pro Waterlily, 150 ml 

Noul Antiperspirant Spray, Rexona Maximum Protection Lime&Waterlily, ofera protectie avansata, de lunga durata, impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Datorita formulei sale fara alcool este delicat cu pielea subratului si potrivit pentru utilizarea zilnica.

 

Cu o noua formula inovatoare, Rexona Maximum Protection Lime&Waterlily ofera protectie tripla, fiind eficient in conditii extreme de caldura, stres si efort fizic. In plus, ofera o senzatie de prospetime de lunga durata datorita parfumului sau cu note citrice.

 

Gama Rexona Maximum Protection ofera cel mai inalt nivel de protectie impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute de la Rexona. Datorita tehnologiei inovatoare, aceste antiperspirante asigura o protectie de lunga durata, fiind in acelasi timp delicate cu pielea subratului.

Antiperspirantele Rexona au fost special concepute pentru a se adapta ritmului tau. Obiectivul principal al cercetarilor noastre este de a afla totul despre transpiratie, iar rezultatul descoperirilor noastre este inglobat in fiecare inovatie de produs.

 

Tehnologia Motionsense™ a fost inspirata de stilul tau de viata activ. Deodorantele Rexona cu MotionSense se activeaza la fiecare miscare, oferind prospetime indelungata. Antiperspirantele Rexona Maximum Protection contin un ingredient activ inovator care este foarte eficient impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute.Chiar daca escaladezi un munte, alergi dupa autobuz, sustii o prezentare sau mergi la o intalnire, poti fii sigur de protectia oferita de Rexona.

 

Rexona, niciodata, indiferent de conditii, nu te lasa la greu!

Pentru a te bucura de cea mai buna protectie intreaga zi dupa dus, asigura-te ca pielea subratului este complet uscata. Agita spray-ul pentru a omogeniza ingredientele de protectie si de hranire. Apoi, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizeaza produsul timp de aproape doua secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. Este atat de simplu!