Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Rexona deo men 200 ml Ice Fresh

Preț cu TVA: 12.2 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
favorite
Cod produs: 8710447493885
 

Deodorant spray Rexona Men Invisible Ice Fresh, 200 ml
 

 


Antiperspirantul spray Rexona Men Invisible Ice Fresh ofera protectie eficienta si minimizeaza aparitia urmelor albe si galbene pe haine. Gratie formulei inovatoare cu Motionsense - microcapsule care elibereaza prospetime la fiecare miscare, te vei putea bucura de un stil de viata activ, fara a intampina probleme cauzate de transpiratie si miros neplacut.

Instructiuni de utilizare:
Pentru a te bucura de cea mai buna protectie intreaga zi dupa dus, asigura-te ca pielea subratului este complet uscata. Agita spray-ul pentru a omogeniza ingredientele de protectie si de hranire. Apoi, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizeaza produsul timp de aproape doua secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. Este atat de simplu!
 

[emag-video width="" height="" video-id="26457"][/emag-video]

 


Despre Rexona:
Antiperspirantele Rexona au fost special concepute pentru a se adapta ritmului tau. Obiectivul principal al cercetarilor noastre este de a afla totul despre transpiratie, iar rezultatul descoperirilor noastre este inglobat in fiecare inovatie de produs.

Tehnologia Motionsense a fost inspirata de stilul tau de viata activ. Produsele Rexona cu MotionSense se activeaza la fiecare miscare, oferind prospetime indelungata. Gama Invisible iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si minimizeaza aparitia urmelor albe si galbene pe haine. Chiar daca escaladezi un munte, alergi dupa autobuz, sustii o prezentare sau mergi la o intalnire, poti fii sigur de protectia oferita de Rexona. 

Te misti mai mult, te protejeaza mai mult!